Beskæring af træer og buske

Har du brug for professionel hjælp til beskæring af træer eller til en sikker og kontrolleret træfældning? Hos Livets Træ – Haveservice tilbyder vi alle former for fældning og beskæring af buske og træer for den bedste form, uanset sort, type, alder og helbredstilstand, til en fair pris.

Vi har mere end 20 års erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring med beskæring af træer, og vi ved derfor, hvad vi gør, og hvornår på året de forskellige træer og buske skal skæres ned. Vi sørger for, at de beskårede grene ikke gør skader på hverken hus eller have.

Vi er beliggende i Gadstrup, men tilbyder beskæring af træer for private såvel som erhvervskunder i blandt andet Brønshøj, Roskilde, Greve, Storkøbenhavn samt Midtsjælland.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på beskæring af træer

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med træbeskæring, eller ønsker du at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave? Så skal du bare kontakte os. Ring enten på telefon 53 84 28 88 / 53 54 16 29 eller skriv til vores e-mail livetshave@gmail.com. Du kan også udfylde nedenstående formular.​

Facebook​

Kontakt

Få fat i en erfaren træfælder. ​Vi har mange år på bagen så derfor løser vi selv de mest besværlige opgaver. Kontakt os, og lad os få en snak om opgaven.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​​Livets Træ - Haveservice ApS

CVR: 39315599

Bakkevej 2

4621 Gadstrup

​​​​David: ​​53 84 28 88 / 53 54 16 29

E-mail: livetshave@gmail.com

Din garanti for tryghed

Vi er fuldt dækket af Tryg

Trygs logo

Find os lokalt

Information