Fliser

Skab et nyt sted/rum ved hjælp af fliser.

Fliser kan bruges til at skabe et praktisk og stabilt område, der kan bruges til adskillige formål som f.eks. siddeområde, opbevaring af større objekter og endda til parkering af dine køretøjer.

På grund af de mange muligheder og variationer er det vigtigt for vores brolæggere, at vi forstår dine behov og krav inden vi anbefaler den rette byggeproces og materialer.

Har du ikke et design? Intet problem. Hos Livets Træ - Haveservice ApS sørger vi for at dine koncepter og ideer får liv ved at forme dem til et færdigt produkt, der vil fungere i praksis. Vi har mange års viden og erfaring og er sikre på at vi kan dække dine behov og ønsker på den mest effektive måde.

For mere information er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil en af vores dedikerede og professionelle medarbejdere være klar til at hjælpe dig med idéer og give dig et godt tilbud.

Facebook​

Kontakt

Få fat i en erfaren træfælder. ​Vi har mange år på bagen så derfor løser vi selv de mest besværlige opgaver. Kontakt os, og lad os få en snak om opgaven.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​​Livets Træ - Haveservice ApS

CVR: 39315599

Bakkevej 2

4621 Gadstrup

​​​​David: ​​53 84 28 88 / 53 54 16 29

E-mail: livetshave@gmail.com

Din garanti for tryghed

Vi er fuldt dækket af Tryg

Trygs logo

Find os lokalt

Information