Hækklipning og vedligeholdelse af græsplæner

Er hækken vokset dig over hovedet, og har du brug for professionel hjælp til din hækklipning? Så er du kommet til det rette sted. Hos Livets Træ​ – Haveservice kan vi tilbyde at klippe alle slags hække, herunder med både standardklip og formbeskæring efter ønske. Derudover tilbyder vi også vedligeholdelse og renovering af græsplæner.

Vi har over 20 års erfaring med klipning af hæk

Vi er beliggende i Gadstrup, men kører ud til både private og erhvervskunder i blandt andet Greve, Roskilde, Brønshøj og resten af Storkøbenhavn. Derudover kører vi også ud til kunder på Midtsjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring med hækklipning og kan derfor tilbyde hurtig og effektiv klipning af hæk til rimelige priser.​​

Få et uforpligtende tilbud på hækklipning

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din hæk eller din græsplæne, hører vi meget gerne fra dig. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på hækklipning, hvis det ønskes.​

Ring og hør mere på telefon 53 84 28 88 / 53 54 16 29 eller skriv til vores e-mail livetshave@gmail.com. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular – så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Facebook​

Kontakt

Få fat i en erfaren træfælder. ​Vi har mange år på bagen så derfor løser vi selv de mest besværlige opgaver. Kontakt os, og lad os få en snak om opgaven.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​​Livets Træ - Haveservice ApS

CVR: 39315599

Bakkevej 2

4621 Gadstrup

​​​​David: ​​53 84 28 88 / 53 54 16 29

E-mail: livetshave@gmail.com

Din garanti for tryghed

Vi er fuldt dækket af Tryg

Trygs logo

Find os lokalt

Information