Lægning af terrasse i træ eller sten

​Drømmer du om en ny terrasse? Så er du kommet til det rette sted. Vores kompetente brolægger hjælper dig med at lægge en ny terrasse, hvor du kan slappe af og nyde de varme sommeraftener. Uanset om du ønsker en terrasse lavet af træ eller fliser, så kan vi klare vi opgaven.

Hos Livets Træ - Havese​rvice ApS kan vi tilbyde professionel opbygning eller lægning af terrasse lige der, hvor du har lyst til at bruge din dyrebare fritid. Vi kører bl.a. ud til kunder i Greve, Roskilde, Brønshøj og omegn for at realisere deres drømme om en flot terrasse.

Hvad koster en ny terrasse?

Vores priser på lægning af terrasse afhænger af flere forskellige faktorer, herunder valg af materiale, størrelsen på terrassen samt særlige ønsker til konstruktion. Der findes rigtig mange forskellige former for både fliser og træ til terrasser, og den endelige pris afhænger derfor helt konkret af, hvilket materiale du vælger. Derudover afhænger prisen af, hvor stor din terrassebelægning skal være, og om der f.eks. er tale om en hævet terrasse med trappe eller lignende.

​​For at skabe det bedst mulige resultat tager vi os altid tid til at tale med dig om dine ønsker og fordelene/ulemperne ved enten at vælge en træ- eller stenterrasse. 

Ved brug af kvalitetsmaterialer og en grundig byggeproces sørger vi for, at du bliver 100 % tilfreds med den færdige terrasse. 

Få et uforpligtende tilbud på lægning af terrasse

Uanset om du vælger anlægning af terrasse i sten eller træ, står vi klar med et uforpligtende tilbud på din opgave, ligesom vores dygtige medarbejdere også står klar med rådgivning om de mange forskellige muligheder, der er, når det kommer til opbygning af terrasse.

Ring og hør mere på telefon 53 84 28 88 / 53 54 16 29 eller skriv til vores e-mail livetshave@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvis du foretrækker det.

​​

Facebook​

Kontakt

Få fat i en erfaren træfælder. ​Vi har mange år på bagen så derfor løser vi selv de mest besværlige opgaver. Kontakt os, og lad os få en snak om opgaven.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​​Livets Træ - Haveservice ApS

CVR: 39315599

Bakkevej 2

4621 Gadstrup

​​​​David: ​​53 84 28 88 / 53 54 16 29

E-mail: livetshave@gmail.com

Din garanti for tryghed

Vi er fuldt dækket af Tryg

Trygs logo

Find os lokalt

Information