Få lagt en ny indkørsel eller renoveret den eksisterende

En flot og funktionel ny indkørsel giver bare et godt indtryk.

Hos Livets Træ - Haveserv​ice ApS kan vi opfylde alle de ønsker, du måtte have til en ny indkørsel, hvad enten der er tale om en udvidelse med henblik på plads til flere køretøjer eller bare en renovering af din eksisterende indkørsel, der over tid måske er sunket eller har sat sig.

Vores brolægger i Gadstrup tilbyder bl.a. lægning af indkørsel i Brønshøj, Greve, Roskilde og omegn. Vi gennemgår først hele byggeprocessen sammen, så du kan få en ny indkørsel, der imødekommer dine specifikke behov, og som vil holde i mange år i fremtiden.

Vi sikrer et solidt fundament

Det vigtigste udgangspunkt for en ny indkørsel er et solidt fundament. Dette vil sikre, at din indkørsel står lige og stabilt år efter år, lige meget hvad vejrprognosen viser. Så snart fundamentet er på plads, kan vi sætte de sidste præg på din indkørsel i form af en flot flisebelægning eller lignende, så den bliver både praktisk og æstetisk flot.

Vi stræber efter at efterleve dine ønsker på den mest effektive måde, så du kan nyde din nye indkørsel hver eneste dag fremover.​

Hvad koster en ny indkørsel?

Vores priser på en ny indkørsel afhænger bl.a. af, hvor stor en indkørsel der er tale om, og hvad du har af ønsker til udseende og funktionalitet. Skal vi f.eks. lægge en flot belægning, er der stor prisforskel på de fliser, der kan benyttes, og det samme gør sig gældende, hvis du f.eks. foretrækker at få lagt skærver i stedet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på lægning af ny indkørsel

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har behov for rådgivning fra en kompetent bro​lægger til lægning af fliser, eller hvis du kunne tænke dig en pris på din nye indkørsel. Herfra kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dine ønsker ift. flisearbejde med videre.

Vi kan kontaktes på telefon 53 84 28 88 / 53 54 16 29, men du kan også skrive til vores e-mail livetshave@gmail.com eller benytte kontaktformularen nedenfor.​

Facebook​

Kontakt

Få fat i en erfaren træfælder. ​Vi har mange år på bagen så derfor løser vi selv de mest besværlige opgaver. Kontakt os, og lad os få en snak om opgaven.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​​Livets Træ - Haveservice ApS

CVR: 39315599

Bakkevej 2

4621 Gadstrup

​​​​David: ​​53 84 28 88 / 53 54 16 29

E-mail: livetshave@gmail.com

Din garanti for tryghed

Vi er fuldt dækket af Tryg

Trygs logo

Find os lokalt

Information