Opsætning af havehegn i træ​

​Kunne dit hus og din have godt have brug for et nyt, flot havehegn? Et hegn dækker en lang række af forskellige behov og funktioner lige fra praktiske formål, som at holde dit kæledyr inde på grunden og reducere støj til de mere æstetiske formål.

Hos anlægsgartner og brolægger Liv​ets Træ - Haveservice ApS tilbyder vi opsætning af hegn i træ af enhver art. Vi kører bl.a. ud til kunder i Brønshøj, Greve, Roskilde og omegn. Skal vi også komme forbi dig?

Vi sørger for at afdække dine behov grundigt inden opsætning af hegn

For at sikre at du får mest muligt ud af dit nye havehegn, tager vi altid først en god snak med dig omkring dine ønsker og de behov, som det nye hegn skal dække. Herfra kan vi anbefale dig og guide dig ift., hvilke gode muligheder du har at vælge imellem. 

Forskellige materialer og designs har nemlig en række forskellige fordele og ulemper, som du bør kende til på forhånd. I samråd med dig finder vi den helt rigtige løsning, og efterfølgende kommer vi ud og foretager selve opsætningen. 

​Hvad koster et hegn?

Der er stor forskel på, hvad et havehegn koster alt afhængigt af, hvilket design og materiale du vælger, og hvor mange meter hegn du skal have opsat. Vi tilbyder dog altid konkurrencedygtige priser på opsætning af hegn, uanset hvilken stil du foretrækker.

Kontakt os og få en pris på opsætning af havehegn

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på opsætning af hegn. 

Herfra vil en af vores dedikerede og professionelle medarbejdere være klar til at hjælpe dig med ideer og rådgivning samt kunne give dig et billigt tilbud.

Ring til os på telefon 53 84 28 88 / 53 54 16 29 eller skriv til vores e-mail livetshave@gmail.com. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil du blive kontaktet af os hurtigst muligt.

Facebook​

Kontakt

Få fat i en erfaren træfælder. ​Vi har mange år på bagen så derfor løser vi selv de mest besværlige opgaver. Kontakt os, og lad os få en snak om opgaven.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​​Livets Træ - Haveservice ApS

CVR: 39315599

Bakkevej 2

4621 Gadstrup

​​​​David: ​​53 84 28 88 / 53 54 16 29

E-mail: livetshave@gmail.com

Din garanti for tryghed

Vi er fuldt dækket af Tryg

Trygs logo

Find os lokalt

Information