Træfældning af alle slags træer

Har du brug for en specialist til træfældning eller beskæring af træer? Hos anlægsgartner Livets Træ​ – Haveservice kan vi fælde ethvert træ. Dette både 100 % kontrolleret og uden skader på hverken hus eller have. Vi tilbyder med andre ord fældning af træer uanset størrelse, placering og tilstand til en rimelig pris.

Vi dækker Storkøbenhavn og Midtsjælland

Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vi ved derfor, hvad der skal til for at fælde et træ på sikker og forsvarlig vis. Vi kører ud til private og erhvervskunder i blandt andet Brønshøj, Greve, Køge og det øvrige Storkøbenhavn samt Midtsjælland.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på træfældning

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din konkrete opgave med træfældning, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 53 84 28 88 / 53 54 16 29​​​, men du kan også skrive til vores e-mail livetshave@gmail.com eller udfylde nedenstående formular – så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

Facebook​

Kontakt

Få fat i en erfaren træfælder. ​Vi har mange år på bagen så derfor løser vi selv de mest besværlige opgaver. Kontakt os, og lad os få en snak om opgaven.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​​Livets Træ - Haveservice ApS

CVR: 39315599

Bakkevej 2

4621 Gadstrup

​​​​David: ​​53 84 28 88 / 53 54 16 29

E-mail: livetshave@gmail.com

Din garanti for tryghed

Vi er fuldt dækket af Tryg

Trygs logo

Find os lokalt

Information